diumenge, 22 de gener del 2017

Fins aviat Clara



Han estat tres anys i mig on els nostres infants han pogut compartir la passió per la música a les activitats extraescolars organitzades per l'AFA de l'Escola Montseny amb la Clara Aguilar.

Periodista de professió, Graduada en Humanitats, English Teacher, ha estudiat música a l'Orfeó Enric Morera i als Tallers de Música de Sant Just i Barcelona. Confessa que de ben petita els seus pares la van "obligar" a fer música i ja fa un grapat d'anys que els hi dóna les gràcies. Si llegeixes el perfil de Linkedin de la Clara, no te l'acabes... amb  25 anys, exerceix de periodista i forma part del grup musical Böira, on hi forma part aportant un piano i tecles des de 2013. Entre altres èxits, el grup va guanyar el premi al concurs "Bala Perduda".

Ara que la Clara marxa, us oferim una petita entrevista que vàrem fer a l'aula de música de l'escola, així com alguna de les fotografies que ha volgut compartir amb tots nosaltres. Estem segurs que els que l'han viscuda han après molt al seu costat. Veure amb els nostres ulls la tristor que varen mostrar els alumnes de 1r al acomiadar-se d'ella el passat divendres 20 de gener, va confirmar-nos que la trobarem tots molt a faltar. Esperem veure't sovint per l'escola, Clara.

La setmana vinent us presentarem la Laura Tamayo, substituta de la Clara, que ja forma part de l'equip de talleristes de l'escola impartint Teatre i Expressió Corporal.



Fins aviat Clara from afa montseny on Vimeo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada